Az „Interdiszciplináris kutatói teamek létrehozása és felkészítése a nemzetközi programokban való részvételre környezetbiztonsági kutatási területeken” című, TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0030 jelű GEO-TEAM projekt zárókonferenciájára és az azt követő svédasztalos ebédre a csatolt meghívó szerint tisztelettel meghívjuk.
A Miskolci Egyetem és az INNOCENTER Kft. mint az „Interdiszciplináris kutatói teamek létrehozása és felkészítése a nemzetközi programokban való részvételre környezetbiztonságos kutatási területeken” TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0030 című pályázat konzorciumi partnerei tisztelettel meghívják Önt és munkatársait a projekt keretén belül

"A környezetbiztonság szerepe és lehetőségei az EU pályázati rendszer tükrében"

címmel megrendezésre kerülő két napos nemzetközi konferenciára.
Az „Interdiszciplináris kutatói teamek létrehozása és felkészítése a nemzetközi programokban való részvételre környezetbiztonsági kutatási területeken” című TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0030 jelű GEO-TEAM projekt nyitókonferenciájának időpontja: 2015. július 02. (csütörtök), helyszíne: Miskolc-Egyetemváros, XXXV. előadó (C/2. épület, földszint.
Kapcsolat

Miskolci Egyetem
Dr. Nyiry Attila, projektmenedzser
e-mail: nyiry.attila@uni-miskolc.hu

INNOCENTER Nonprofit Kft.
Dr. Balla László, vezető kutató
e-mail: balla.laszlo@innocenter.hu